Teren intravilan in Crasna, Gorj - Bunuri executate

Teren intravilan in Crasna, Gorj

Cod identificare : KR675560

Pret pornire: 11.250 RON
Crasna Gorj executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Terenul se vinde in licitatie publica! Terenul intravilan in suprafata totala de 2,328 mp, format din 3 parcele avand categoria de folosinta "curti constructii" in suprafata de 270 mp "arabil" in suprafata de 1,747 mp , respectiv "vie" in suprafata de 311 mp, accesul realizandu-se din DJ Crasna Deal - Blahnita de Sus. Pe teren se afla o constructie fara acte avand o suprafata construita de 123 mp. Lotul dispune ca utilitati publice de apa si curent electric. Propirietatea se afla in zona sudica periferica a localitatii Crasna Deal, comuna Crasna, intr-o zona rezidentiala caracterizata prin prezenta unor proprietati de tip casa / vila si terenuri libere de constructii.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 4.83 RON
  • Adresa: Strada Fara Strada
  • Suprafata teren (mp): 2328.0
Locatie proprietate


George Budu

  • Telefon : 0754229415

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare