Apartament 2 camere in Certeju de Sus, Hunedoara - Bunuri executate

Apartament 2 camere in Certeju de Sus, Hunedoara

Cod identificare : KR724132

Pret pornire: 31.650 RON
Certeju de Sus Hunedoara executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Apartamentul se vinde in licitatie publica! ID: 17123 Imobilul este situat in Certeju de Sus, judetul Hunedoara si este format din 2 camere, avand suprafata utila de 55 mp. Proprietatea se considera impreuna cu toate retelele de utilitati racordate ale zonei si cu toate drepturile de acces. Imobilul este amplasat in zoan centrala comunei Certeju de Sus, in singura zona a blocurilor din comuna. Zona este preponderent rezidentiala, formata in general din constructii de locuinte de tip bloc cu regim de inaltime P+4E si case de locuit cu regim de inaltime P-P+E+M. Localitatea este sitematizata, prezinta alei de circulatie auto si pietonala. Artere de circulatie in apropiere str. Principala. Caracterul edilitar al zonei: -Zona de imobile cu regim de inaltime P+4E in mediu urban; -Retea de transport in comun; -Unitati comerciale - magazine mici de cartier la o distanta mica; -Unitati de invatamant - la distanta mica; Utilitati edilitare: -Retea de energie electrica -da; -Retea de apa - da; -Retea de canalizare - da; -Retea de gaze naturale - nu; -Retea de termoficare - nu; -Retea de telefonie - da; Descrierea constructiei: Structura:Fundatii din prefabricate din beton armat; Inchideri perimetrale: pereti portanti din caramida, pereti de compartimentare din caramida; Acoperisul este de tip terasa hidroizolata; Usa de acces in bloc este din PVC; La usa de acces in bloc este montat interfon; Finisaje exterioare - tencuieli driscuite si zugraveli simple, pereti fara termoizolatie; Imobilul dispune de racord la instalatia electrica, retea apa - canal; Starea actuala - buna; Tamplarie exterioara - PVC cu geam de termopan; Tamplarie interioara - usi interioare din lemn, usa de acces metalica; Instaltaii incalzire - soba de teracota pe lemne; Instalatii electrice - in stare buna, din reteaua comunei; Instalatii alimentare cu apa - in stare buna, din reateaua comunei; Instalatii alimentare cu gaze - nu exista retea la nivelul comunei; Pardoseli - parchet laminat in camere, gresie in holuri bucatarie si baie; Zugraveli - pertei tencuiti, zugraveli lavabile; Finisaje - medii, stare generala buna; Apartamentul se vinde in licitatie publica! Va asiguram consiliere juridica, transparenta si profesionalism!

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 575.45 RON
  • Adresa: Strada Principala
  • Suprafata construita (mp): 67.0
  • Etaj: 4
  • Etaje constructie: 4
  • An constructie: 1970
  • Nr.camere: 2
  • Bai: 1
  • Tip cladire: Bloc de apart.
Locatie proprietate


Gabriel Gorgan

  • Telefon : 0756022138

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare