Teren intravilan, Vanatori, jud. Mures - Bunuri executate

Teren intravilan, Vanatori, jud. Mures

Cod identificare : KR675724

Pret pornire: 89.523 RON
Vanatori Mures executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren intravilan avand categoria de folosinta "arabil" in suprafata de 5,600 mp, accesul realizandu-se direct din E60 Sighisoara - Brasov. Terenul este plan, are forma dreptunghiulara, are un front stradal 42.66 ml la E60, iar pe teren se afla o cladire neintabulata. Lotul dispune la o distanta de aproximatic 250 m de urmmatoarele utilitati publice: curent electric si gaze naturale. Terenul este localizat in zona vestica periferica a localitatii Vanatori, intr-o zona mixta, rezidentiala - agricola, caracterizata prin prezenta unor proprietati de tip casa si terenuri alfate in exploatare. Imobilul este situat in Vanatori, FN, jud. Mures. Terenul se vinde in licitatie publica.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 15.99 RON
  • Adresa: Drumul E60
  • Suprafata teren (mp): 5600.0
Locatie proprietate


George Budu

  • Telefon : 0754229415

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare