ID: 7327 Teren extravilan 4635 mp - Bolintin Deal - Bunuri executate

ID: 7327 Teren extravilan 4635 mp - Bolintin Deal

Cod identificare : KR675949

Pret pornire: 51.761 RON
Bolintin-Deal Giurgiu executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Adresa imobil: Bolintin Deal, sola 31/21, parcela 135/1, judetul Giurgiu. Teren extravilan, in suprafata masurata de 4.635 mp, conform acte, dar teren intravilan conform PUG primarie, avand POT max = 50% si regim de inaltime pentru zona industriala de P+1E Utilitati: energie electrica la limita proprietatii. Deschidere la drum pietruit de 17,5 metri. Lungime de 265 metri. Acest imobil se vinde prin licitatie publica, in procedura de faliment.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 11.17 RON
  • Adresa: Strada Fara strada
  • Suprafata teren (mp): 4635.0
Locatie proprietate


Ionut Paraschiv

  • Telefon : 0746138516

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare