Teren intravilan si constructii - situate in Com. Doftana, jud. Bacau - Bunuri executate

Teren intravilan si constructii - situate in Com. Doftana, jud. Bacau

Cod identificare : KR673425

Pret pornire: 70.000 RON
Dofteana Bacau executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul se vinde in licitatie publica. Coordonate GPS: 46°19'35.11”N 26°32'08.73”E Proprietatea evaluata este formata dintr-un teren intravilan in suprafata de 4.000 mp si constructiile aferente pe acest teren, constructii aflate intr-un stadiu avansat de degradare. Terenul se afla intre soeaua ce duce la Primaria Com. Doftana si paraul Doftana. Accesul la teren se face de pe o strada pietruita, perpendiculara pe strada asflatata, la cca 250 m. Terenul este conectat la electricitate si apa curenta.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 132.08 RON
  • Adresa: Strada Principala
  • Suprafata construita (mp): 538.0
  • Suprafata teren (mp): 4000.0
  • Cladire comerciala: Stradal
Locatie proprietate


Stefania Dutoiu

  • Telefon : 0245607877

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare