ID 16968, 16990: Atelier, hala si casa - Susenii Bargaului, Jud. BN - Bunuri executate

ID 16968, 16990: Atelier, hala si casa - Susenii Bargaului, Jud. BN

Cod identificare : KR673496

Pret pornire: 235.000 RON
Susenii Bargaului Bistrita Nasaud executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietate industriala compusa din: - atelier papetarie, hala industriala si teren intravilan in suprafata de 1,215 mp. Atelierul este construit in regim de inaltime P+E, are o suprafata construita de 1,228.71 mp format din centrala termica, ateliere, depozite materiale si grupuri sanitare – la parter si 3 ateliere papetarie, atelier asamblare, 4 birouri, grupuri sanitare si coridoare de acces – la etaj. Hala industriala este construita in regim de inaltime P+E, are o suprafata construita la sol de 310.75 mp si o suprafata desfasurata de 621.50 mp. Imobilul este amplasat in zona mediana a localitatii Susenii Bargaului, intr-o zona mixta, rezidentiala si comerciala-industrial, caracterizata prin prezenta unor proprietati de tip casa / vila, spatii de productie, depozite. Structura beton si caramida. - Casă de locuit, în regim P+E, compusa din: Parter - 4 camere, bucatarie, 2 holuri, baie, terasa inchisa. Etaj - 3 camere, bucatarie, 2 holuri, baie, 2 terase inchise, balcon, avand suprafata construita la sol de 145.72 mp si suprafata construita desfasurata de 286.48 mp. Acces direct din str. Scolii, strada asfaltata. Proprietatea este situata in Susenii Bargaului, str. Scolii, nr. 315, comuna Prundu Bargaului, judetul Bistrita Nasaud.

Detalii aditionale

 • Pret / mp: 152.7 RON
 • Adresa: Strada Scolii
 • Suprafata construita (mp): 310.0
 • Etaj: Parter
 • An constructie: 1953
 • Nr.camere: 7
 • Bucatarii: 1
 • Bai: 1
 • Suprafata teren (mp): 1645.0
 • Cladire comerciala: Casă / Vilă
Locatie proprietate


George Budu

 • Telefon : 0754229415

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare