ID 6545: Ferma struti Tigau, jud. Bistrita Nasaud - Bunuri executate

ID 6545: Ferma struti Tigau, jud. Bistrita Nasaud

Cod identificare : KR688856

Pret pornire: 200.000 RON
Tigau Bistrita Nasaud executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietate imobiliara compusa din constructii - 'Ferma de struti' si teren intravilan in suprafata totala de 5.300 mp, accesul realizandu-se din DJ 27A pe un drum pamant, partial asfaltat. Terenul este imprejmuit cu gard lemn / metal. Constructiile aflate pe teren sunt urmatoarele: - cladire principala pentru incubatie (birou, hol, wc, magazie, dus, vestiar, ozonator, spatiu primire oua, incubatie, ecloziune, spatiu dezinfectare, spariu demarare, centrala termica in suprafata construita de 19,80 mp), avand o suprafata construita totala de 262 mp, parterul avand zidarie din caramida - spatiu pentru depozitare furaje si moara, in suprafata utila de 48 mp - spatiu pentru depozitare baloti-furaje, constructie de tip sopron, in suprafata utila de 108 mp - constructii din lemn pentru adapost struti, in suprafata utila totala de 45 mp - construtie demaraj II, constructie din metal, in suprafata utila de 50.4 mp Imobilul dispune ca si utilitati publice de urmatoatele: apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, energie termica. Proprietatea este situata la periferia localitatii Tigau, la aproximativ 1 km de zona centrala, intr-o zona mixta - rezidentiala si agricola, caracterizata prin prezenta unor proprietati de tip casa / vila si terenuri agricole. Imobilul este situat in Tigau, comuna Lechinta, judetul Bistrita Nasaud.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 316.86 RON
  • Adresa: Soseaua Principala
  • Suprafata construita (mp): 631.0
  • Etaj: Parter
  • An constructie: 2005
  • Nr.camere: 14
  • Bai: 1
  • Suprafata teren (mp): 5300.0
  • Cladire comerciala: Hală
Locatie proprietate


George Budu

  • Telefon : 0754229415

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare