Casa si teren in Poiana Sibiului - Bunuri executate

Casa si teren in Poiana Sibiului

Cod identificare : KR717075

Pret pornire: 250.000 RON
Poiana Sibiului Sibiu executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

ID: 17549 Imobilul se vinde in licitatie publica! Proprietatea este formata din loc de casa in suprafata de 770 mp, casa de locuit S+P+E, cu o suprafata utila de 110 mp. Casa este compusa din 5 camere, 1 bucatarie, 1 baie. Caracteristici: *Structura: fundatii beton; *Inchideri perimetrale: caramida; *Acoperis: sarpanta din lemn cu invelitoare tigla; *Planseu: beton; *Aspect exterior: la rosu; *Parter: finisat; *Tamplarie: interioara si exterioara din lemn; *Zugraveli: interioare cu var; *Pardoseli: ciment si podele din lemn; *Instalatii: electrice; sobe de teracota pe lemne; *Etaj: la gri; *Tamplarie: exterioara din lemn; *Zugraveli inferioare: fara; *Pardoseli: placa beton; *Instalatii: electrice; Caracterul edilitar al zonei: Tipul zonei: Cartier rezidential. In zona se afla: *Retea de transport in comun: autobuze; *Unitati comerciale: in apropiere, magazine satesti; *Retea urbana de energie electrica: DA; *Retea urbana de apa: DA; *Retea urbana de canalizare: DA; *Retea urbana de telefonie: DA; Avand in vedere faptul ca imobilul se vinde in licitatie publica, va asiguram de consiliere juridica, transparenta si profesionalism!

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 2272.73 RON
  • Adresa: Strada Arini
  • Suprafata construita (mp): 163.0
  • Etaje constructie: 1
  • An constructie: 1990
  • Nr.camere: 5
  • Suprafata teren (mp): 770.0
Locatie proprietate


Iuliana Anghel

  • Telefon : 0754232972

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare