Casa si teren Rebrisoara,Bistrita Nasaud - Bunuri executate

Casa si teren Rebrisoara,Bistrita Nasaud

Cod identificare : BC13485

Pret pornire: 209.181 RON
Rebrisoara Bistrita Nasaud executare silita licitatie publica 27.08.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul este situat intr-o zona de case si vile a localitatii Rebrisoara, aflata la 2,5 km de Nasaud, judetul Bistrita Nasaud. Casa este construita pe un teren aflat putin in panta, nivelat in zona curtii interioare cu o deschidere de 32 m si o lungime de 44 m. In zona cu panta este o livada cu pomi fructiferi. Casa cu nivel de intaltime S+P1 si suprafata construita la sol de 120 mp, iar cea desfasurata de 271 mp. Terenul aferent este de 947 mp.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Suprafata construita: 271 mp
  • Suprafata teren: 947 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare