Casa si teren Mocod,Bistrita Nasaud - Bunuri executate

Casa si teren Mocod,Bistrita Nasaud

Cod identificare : BC13486

Pret pornire: 91.425 RON
Mocod Bistrita Nasaud executare silita licitatie publica 27.08.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Casa unifamiliala si teren aferent acesteia in suprafata de 3.200 mp. Imobil situat in sat Mocod, comuna Nimigea, intr-o zona rezidentiala cu case avand regim de inaltime P,P+M. Terenul are urmatoarele dimensiuni: lungime 177 m, latime 18 m, front 9.83 m.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Suprafata utila : 120 mp
  • Suprafata construita: 145 mp
  • Suprafata teren: 3.200 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare