Teren intravilan, Hala si magazie, Onesti Cartier Slobozia - Bunuri executate

Teren intravilan, Hala si magazie, Onesti Cartier Slobozia

Cod identificare : KR729264

Pret pornire: 150.000 RON
Onesti Bacau executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Se vinde in licitatie publica: Imobil compus din: teren intravilan in suprafata de 3.154 mp pe care se afla constructii C1 si C2- hala 195 mp, magazie 83 mp, situat in mun. Onesti, str. Victoriei, jud. Bacau, cartier Slobozia, avand numar cadastral 4545, CF nr. 60524. (mobilul este situat vis a vis de nr .2 si gard in gard cu nr. 3A, pana in pod pe stanga intre 2 stalpi de electricitate cu transformator. Date cladire: Utilizare mixta: industrial rezidential. Data construirii: 1990 Aria construita desfasurata: 195 mp Nr. etaje imobil: parter. Finisaje: clasice Date teren: Teren intravilan in suprafata de 3.154 mp cu destinatie industriala; Localizare zona Onesti, cartier Slobozia; Drum acces: asfaltat; Frost stradal: 16.98 mp, Utilitati: apa si electricitate, canalizare. Transport: autoturism propriu. Imobilul se vinde in licitatie publica. COMISION 0%.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 769.23 RON
  • Zona: Vest
  • Suprafata construita (mp): 195.0
  • Suprafata teren (mp): 3154.0
  • Cladire comerciala: Hală
Locatie proprietate


Iuliana Anghel

  • Telefon : 0245607881

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare