Spațiu industrial de 566mp de vânzare în zona Nord-Vest - Bunuri executate

Spațiu industrial de 566mp de vânzare în zona Nord-Vest

Cod identificare : KR729458

Pret pornire: 132.286 RON
Ulmeni Maramures executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren si cladiri productie si depozitare situate in localitatea Ulmeni, str. Silvaniei, nr.5A, jud. Maramures Teren arator suprafata totala 3.887 mp, atelier mecanic, centrala termica si atelier tamplarie, situate in localitatea Umeni, str. Silvaniei, nr.5A, jud. Maramures. Proprietatea este constituita din trei cladiri cu regim de inaltime parter, amplasate intr-o incinta cu multe cladiri de tip industrial. La edificare, cladirile faceau parte dintr-un complex industrial pentru producerea de prefabricate din beton. 1.Atelier tamplarie: Cladire cu regim de inaltime parter, avand suprafata construita de 608 mp, suprafata utila de 566 mp, inaltime utila 4.70 m, edificata in varianta urmatoare: fundatii izolate din beton armat sub stalpi si continue din beton, pereti de inchidere din zidarie, tamplarie metalica, pardoseli din beton, acoperis din elemente prefabricate din beton armat, tencuieli simple la interior si exterior, vopsitorii in vopsele lavabile la exterior. 2.Atelier mecanic si centrala termica: doua cladiri identice ca suprafata si varianta constructive, amplasare alaturat, avand suprafata totala construita de 80 mp, edificate in varianta urmatoare: fundatii continue din beton sub ziduri, structura din zidarie portanta de caramida si inlocuitori, acoperis sarpanta din lemn cu invelitoare din placi ondulin, pardoseli din beton, tamplarie din lemn si metalica, tencuieli simple la interior si exterior, pardoseli din beton. 3.Terenul aferent proprietatii are suprafata de 3.887 mp, plana in totalitate, forma poligonala, fiind reprezentat de teren ocupat de constructii pe suprafata de 688 mp si teren liber in suprafata de 3.199 mp. Proprietatea este partial delimitate de vecinatati, prin intermediul unui gard din beton. Imobilul se vinde in licitatie publica. COMISION 0%.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 233.72 RON
  • Adresa: Strada Silvaniei
  • Zona: Nord-Vest
  • Suprafata construita (mp): 608.0
  • Etaj: Parter
  • Nr.camere: 0
  • Bai: 0
  • Suprafata teren (mp): 3887.0
  • Cladire comerciala: Depozit
Locatie proprietate


Iuliana Anghel

  • Telefon : 0245607881

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare