Teren intravilan 2.3 ha - sat. Drumul Carului, com. Moieciu - Bunuri executate

Teren intravilan 2.3 ha - sat. Drumul Carului, com. Moieciu

Cod identificare : KR729564

Pret pornire: 300.000 RON
Moieciu Brasov executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren intravilan situat in satul Drumul Carului, com. Moeciu, jud. Brasov, in suprafata de 22.795 mp, impartit astfel: - teren in suprafata de 21.498 mp cu destinatie fanat; - teren in suprafata de 1.296 mp cu destinatie pasune. Accesul din DN73 (Rucar - Bran) la teren se face pe drum partial pietruit, pe o distanta de aprox. 160m. Regimul de inaltime prevazut in PUZ este de S+P+E+M. Pe teren exista o constructie tip casa de lemn, neintabulata, ce poate fi demolata. Terenul se valorifica prin licitatie publica, in procedura de executare.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 13.16 RON
  • Adresa: Strada Principala
  • Etaje constructie: 1
  • Suprafata teren (mp): 22795.0
  • CUT: 0.7
Locatie proprietate


Victor Matei

  • Telefon : 0742023239

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare