Casa 145 mp si teren 494 mp, Vicovu de Sus, jud. Suceava - Bunuri executate

Casa 145 mp si teren 494 mp, Vicovu de Sus, jud. Suceava

Cod identificare : KR730798

Pret pornire: 241.500 RON
Vicovu de Sus Suceava executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este situata in orasul Vicovu de Sus, Cartier Bivolarie, Str. Ion Nistor, jud. Suceava. Este formata din teren intravilan in suprafata de 494 mp cu casa 145 mp, si anexa 92 mp, avand nr. cadastral 300580. Teren: Suprafata teren: 494 mp; Front stradal: la strada Ion Nistor de la 14.7 m; Deschidere/adancime: 1/2,3 Forma teren: dreptunghiulara; Topografie: teren drept. Conditii de fundare: teren bun de fundare; Drum acces: asfaltat; Imprejmuire: grad din lemn, cu fundatie si stalpi de beton acoperiti cu piatra; Utilitati edilitare: energie electrica, fantana cu hidrofor, soba cu lemne, fosa septica, internet, tv: antena parabolica. Constructia C1 si C2: Casa C1 de locuit de tip vila si C2-anexa, ce se desfasoara pe un regim de inaltime P+M, construite in anul 1995, renovate si modernizare in 2010. Infrastructura-fundatii continue sub ziduri si platforma pentru acces auto si pietonal cu pavele (suprafata totala acoperita-cca 170mp); Suprastructura-planseu beton armat peste parter; Inchideri perimetrale si compartimentari- realizate din zidarie de caramida; Tamplaria exterioara este din PVC culoarea maro, cu heamuri termopan; Tamplaria interoara consta in usi de lemn cu geam ornamental. Constructia C1 este compartimentata astfel: la parter este bucataria, living, baie, doua holuri, dormitor si casa scarii, iar la mansarda este un living, un dormitor si o terasa exterioara. Constructia C2 este formata din garaj, bucatarie, camera depozitare(ce permite si accesul in spatele proprietatii) si un pod mare. Accesul la pod este posibil din interiorul constructiei C1 sau prin intermediul unei scari exterioare din beton. Finisaje interioare C1: -Pardoseli gresie ceramica in baie, in dormitor, hol si bucatarie, parchet din lemn masiv, baituit si lacuit, iar in living parchet laminat; -Peretii sunt tencuiti, gletuiti si zugraviti, in diferite culori, cu var lavabil, in dormitor, living, hol, casa scarii si bucatarie, iar in baie sunt placate cu faianta pe toata inaltimea; -Tavanul este tencuit, gletuit si zugravit in toate incaperile; Scara interioara ce face legatura intre parter si mansarda este din beton, placate gresie si cu lemn masiv, baituit si lacuit. Mansarda are pardoseli constand in parchet din lemn masiv, in living si in dormitory iar pe terasa pardoseli din gresie ceramica. Peretii si tavanul sunt tencuiti, gletuiti si zugraviti in diverse culori, cu var lavabil in toate incaperile. Fisisaje interioare C2: Parter: pardoseli constand in parchet din lemn masiv, baituit si lacuit, in bucatarie, lemn in garaj. Peretii si tavanul sunt tencuiti, gletuiti si zugraviti, in toate incaperile Masarda: nefinisat, pardoselile fiind din beton armat, iar peretii si tavanul din lemn. Imobilul se vinde in licitatie publica. COMISION 0%.

Detalii aditionale

 • Pret / mp: 1665.52 RON
 • Adresa: Strada Ion nistor
 • Suprafata construita (mp): 170.0
 • Etaje constructie: 0
 • An constructie: 1995
 • Nr.camere: 4
 • Nr.dormitoare: 2
 • Bucatarii: 2
 • Bai: 1
 • Terase: 1
 • Suprafata teren (mp): 494.0
Locatie proprietate


Iuliana Anghel

 • Telefon : 0245607881

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare