Casa, anexe si teren 1970 mp, Moisei, Jud. Maramures - Bunuri executate

Casa, anexe si teren 1970 mp, Moisei, Jud. Maramures

Cod identificare : KR731260

Pret pornire: 108.527 RON
Moisei Maramures executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Casa de locuit, anexe gospodaresti, gater si teren situate in localitatea Moisei, nr. 117 B, jud. Maramures. Teren 1970 mp. Casa de locuit cu Ac=68.10 mp, Ad=136.30 mp, Au=100.70 mp. Anexe gospodaresti: Ac=84 mp, Ad=84 mp, Au=73 mp. Gater:Ac=48 mp, Ad=48 mp, Au=48 mp. Proprietatea este situata intr-o zona limitrofa a localitatii Moisei, jud. Maramures, fiind amplasata la artera principala, care traverseaza localitatea, in locul numit “Podu Stirban”. Amplasamenul este dotat cu: apa, energie electrica, acces auto. Proprietatea este constituita dintr-o casa de locuit construita in varianta P+E, anexe gospodaresti, gater, precum si teren aferen in suprafata de 1.970 mp. Toate constructiile sunt amplasate in aceeasi incinta. Casa de locuit este o constructie edificata in anul 1980, in varianta fundatii continue din beton, pereti de inchidere si compartimentare din zidarie de caramida, acoperis sarpanta din lemn cu invelitoare din placi azbociment. Suprafata desfasurata este de 136,20 mp, fiind compartimentata astfel: la parter 3 camere, baie, hol, bucatarie, camara, iar la etaj 2 camere. Finisajele sunt de tip mediu fiind reprezentare prin zugraveli simple la interior, pardoseli din podele de lemn in camera si bucatarie, pardoseli din gresie in baie, covor PVC in hol, placari cu faianta a peretilor din bucatarie si baie, tamplarie din lemn la interior si exterior, tencuieli exterioare driscuite cu stropi de var ciment. Incalzirea se realizeaza cu sobe teracota cu lemne iar apa calda cu cazan cu lemne. Apa curenta este din put propriu, energia electrica de la reateaua localitatii. Anexele gospodaresti: au fost edificate in anul 1984, au suprafata construita de 84.00 mp, fiind constituite din urmatoarele spatii: -Grajd si lemnarie: constructie din lemn, cu regim de inaltime parter, avand suprafata desfasurata de 7 mp, acoperis sarpanta din lemn cu invelitoare din placi azbociment, tamplarie din lemn.- -Bucatarie: constructie din lemn, cu regim de inaltime parter, avand suprafata desfasurata de 2 mp, acoperis sarpanta din lemn cu invelitoare din placi azbociment, tamplarie din lemn. Gater este o constructie de tip sopron avand suprafata de 48 mp, edificat in varianta suprastructurata dehschisa din stalpi si grinzi din lemn, acoperis sarpanta din lemn cu invelitoare placi azbociment. Terenul aferent proprietatii are suprafata de 1970 mp, este amplasat in intravilanul localitatii Moisei, are suprafata in panta usoara fiind constituit din teren ocupat de constructii, precum si teren liber folosit pentru curte si gradinta. Proprietatea este delimitata de vecinatati, pe toate laturile ei, imprejmuirea fiind realizata din sipci de lemn. Accesul pe proprietatea se realixeaza direct din DN 18, care traverseaza localitatea. Imobilul se vinde in licitatie publica. COMISION 0%.

Detalii aditionale

 • Pret / mp: 1077.73 RON
 • Adresa: DN Drumul National
 • Suprafata construita (mp): 136.3
 • Etaje constructie: 1
 • An constructie: 1980
 • Nr.camere: 5
 • Nr.dormitoare: 5
 • Bucatarii: 2
 • Bai: 1
 • Suprafata teren (mp): 1970.0
Locatie proprietate


Iuliana Anghel

 • Telefon : 0245607881

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare