Teren intravilan Bistrita, jud. Bistrita Nasaud - Bunuri executate

Teren intravilan Bistrita, jud. Bistrita Nasaud

Cod identificare : KR731661

Pret pornire: 242.250 RON
Bistrita Bistrita Nasaud executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren intravilan avand categoria de folosinta tip "curti constructii" in suprafata de 1,026 mp (nr. cadastral 69825), situat in zona semi-centrala a municipiului Bistrita, accesul realizandu-se din Str. Valeria Peter Predescu pe un drum asfaltat. Terenul este plat si are o forma neregulata. Proprietatea dispune ca si utilitati publice de urmatoarele: apa, gaze naturale, curent electric si canalizare. Terenul este situat in zona vestica semi-centrala a municipiului Bistrita, intr-o zona rezidentiala, cu acces la mijloace de transport in comun, avand in apropriere institutii de invatamant, institutii de cult, sedii de institutii publice (ISU Bistrita), unitati medicale (spitalul ORL), piete (Piata Independentei Nord), parcuri, restaurante si unitati / centre comerciale (Kaufland, Dedeman). Imobil este situat in Str. Valeria Peter Predescu, Bistrita, jud. Bistrita Nasaud.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 236.11 RON
  • Adresa: Strada Valeria Peter Predescu
  • Zona: Independentei
  • Suprafata teren (mp): 1026.0
Locatie proprietate


George Budu

  • Telefon : 0754229415

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare