Casa si teren Popesti,Giurgiu - Bunuri executate

Casa si teren Popesti,Giurgiu

Cod identificare : BC13480

Pret pornire: 321.600 RON
Popesti Giurgiu executare silita licitatie publica 02.07.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobil amplasat in partea de Sud a localitatii Popesti, oras Mihailesti, jud. Giurgiu. Teren intravilan plan, cu forma dreptunghiulara in suprafata de 1.290 mp pe care este edificata o constructie S+P+E+Pod si doua constructii anexe. Terenul este imprejmuit cu gard de beton cu tencuieli ciment pe latura de la strada si cea din dreapta, avand inaltimea de 1,70 m si porti metalice. Utilitati - curent, reteaua de apa este la circa 300 m la strada principala. Casa construita in 2007 cu regim de inaltime S+P+E+Pod. La exterior finisajele imobilului constau in termosistem si adeziv, acoperis in doua ape cu invelitoare din tabla lindab. Ferestrele PVC cu geam termopan. Pe teren se afla doua constructii anexe, una din ele avand suprafata construita la sol de 24 mp si cealalta avand suprafata construita la sol de 20 mp.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • An constructie: 2007
  • Numar camere: 4
  • Suprafata teren: 1.290 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare