Apartament 2 camere Dej,Cluj - Bunuri executate

Apartament 2 camere Dej,Cluj

Cod identificare : BC13511

Pret pornire: 95.895 RON
Dej Cluj executare silita licitatie publica 07.08.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Apartamentul este situat in localitatea Dej, strada Orizont nr.6, bl.N40 SC c ap. 58, jud. Cluj. Acesta este compus din 2 camere.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa / locatia bunului: Str.Orizont nr.6, bl.N40
  • Numar camere: 2
  • Utilitati: toate
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare