Casa si teren 142 mp, Bistrita, Bistrita Nasaud - Bunuri executate

Casa si teren 142 mp, Bistrita, Bistrita Nasaud

Cod identificare : BC4740

Pret pornire: 368.800 RON
Bistrita Bistrita Nasaud executare silita licitatie publica 28.08.2019 10:00
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul este situat in zona centrala a localitatii Bistrita din judetul Bistrita Nasaud. Imobilul se afla intr-o zona rezidentiala. Drumurile de acces sunt asfaltate. Proprietatea este reprezentata de o casa din caramida acoperita cu tigla. Este compusa din 3 camere, bucatarie, camara, hol, baie. Curtea este in suprafata de 430 mp.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa / locatia bunului: Str. Lupeni 5
  • Suprafata utila : 142mp
  • Suprafata teren: 430 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare