Casa si teren Barza,Valcea - Bunuri executate

Casa si teren Barza,Valcea

Cod identificare : BC12715

Pret pornire: 135.601 RON
Barza Valcea executare silita licitatie publica In curs de actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul este situat in comuna Budesti, localitatea Barza. Proprietatea este formata din casa cu regim de inaltime P+1 si teren in suprafata de 480mp (375mp intravilan curti constructii si 105mp intravilan arabil). Terenul are deschidere de 10,31m la un drum comunal si este imprejmuit partial. Casa a fost construita in 2008 si dispune de fundatii din beton armat, inchideri din caramida si acoperis cu sarpanta din lemn si invelitoare de tabla. Utilitati: apa,curent.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa / locatia bunului: Caminul Casei
  • An constructie: 2008
  • Utilitati: apa,curent
  • Suprafata teren: 480 mp
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare