Apartament 2 camere, Str Independentei, Bistrita - Bunuri executate

Apartament 2 camere, Str Independentei, Bistrita

Cod identificare : BC4256

Pret pornire: 188.821 RON
Bistrita Bistrita-Nasaud executare silita licitatie publica 24.09.2019 13:30
  Urmarit
 Urmareste
Print

Apartament compus din 2 camere, 1 bucatarie, baie, antreu, camara, beci, impreuna cu cota de 8,99/100 parti din partile indivize comune: poarta de intrare, pereti despartitori dintre apartamente, bransament apa-canal, electric, sarpanta si invelitoare si cota de 301/2212 parti din teren.

Observatii: Apartamentul numarul VII de casa in regim de inaltime P+M cu teren curti in cote indivize, cu doua accese, una stradala si una din curtea comuna, apartament mansardat autorizat, cu lucrari de extindere nefinalizate si neinscrise in CF.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa / locatia bunului: Str. Independentei, Nr. 25
  • Suprafata utila : 53,72 mp
  • Numar camere: 2
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare