Teren intravilan Sector 5,Bucuresti - Bunuri executate

Teren intravilan Sector 5,Bucuresti

Cod identificare : BC13460

Pret pornire: 207.000 RON
Sector 5 Bucuresti executare silita licitatie publica 05.06.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren intravilan lotul 3 de 502 mp si cota de 4,15% din lotul 21 drum de servitute de 1444 mp.

Imobilul este amplasat in partea periferica de sud-est a municipiului Bucuresti, in cartierul Ghencea, la circa 200 m de Cimitirul Militar Ghencea 3 si 50 m de str. Ursa Mica. Accesul se face din str. Nandru, drumul principal fiind asfaltat, insa pe terenul intravilan lot 21 drumul de servitute este neamenajat. Terenul intravilan este in suprafata utila de 501,51 mp din masuratori si 502 mp din acte, liber de constructii, fara imprejmuire, delimitat pe trei laturi de gardurile vecinilor. Terenul dispune de un front stradal de 19,98 mp la lotul nr. 21, drum de servitute neamenajat. Utilitatile (apa, canalizare, curent electric, gaz, asfalt) se afla la 20 m de teren, pe str. Nandru, drum principal asfaltat. Conform PUG terenul este amplasat in zona L1e locuinte individuale pe loturi subdimensionate cu sau fara retele edilitare.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Terenuri
  • Adresa / locatia bunului: Str. Nandru, nr. 45-55
  • Suprafata teren: 502 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare