Spatiu comercial Focsani,Vrancea - Bunuri executate

Spatiu comercial Focsani,Vrancea

Cod identificare : BC13354

Pret pornire: 97.264 RON
Focsani Vrancea executare silita licitatie publica 25.04.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Garsoniera extinsa si amenajata ca spatiu comercial. Terenul in indiviziune cu ceilalti proprietari este in suprafata de 18 mp. Extinderea este construita pe un teren concesionat in suprafata de 20.47 mp din acte de 20 mp real masurati.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa / locatia bunului: Str.Revolutiei
  • Suprafata utila : 20 mp
  • Numar camere: 1
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare