Casa si teren Moisei,Maramures - Bunuri executate

Casa si teren Moisei,Maramures

Cod identificare : BC8420

Pret pornire: 165.386 RON
Moisei Maramures executare silita licitatie publica 22.05.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul este situat in localitatea Moisei din judetul Maramures. Drumul de acces este asfaltat. Imobilul consta in teren cu suprafata de 1.161 mp si casa P+E. Casa este compusa din parter: hol, baie, bucatarie si 2 camere, iar la etaj se afla un hol si 3 camere. Suprafata construita este de 100 mp, iar cea desfasurata este de 200 mp, la care se adauga anexele gospodaresti.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Suprafata utila : 200 mp
  • Numar camere: 5
  • Suprafata teren: 1.161 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare