Apartament 2 camere Vatra Dornei,Suceava - Bunuri executate

Apartament 2 camere Vatra Dornei,Suceava

Cod identificare : BC13426

Pret pornire: 84.475 RON
Vatra Dornei Suceava executare silita licitatie publica 16.04.2019 11:00
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este situata in zona centrala a municipiului Vatra Dornei. Zona este comerciala, dar si rezidentiala. In apropiere se afla centre comerciale si de prestari servicii, piata agroalimentara, autogara orasului, Politia municipiului Vatra Dornei. Apartamentul in suprafata de 43 mp, dispune de 2 camere si este situat la parterul unei cladiri P+1E. Tamplaria exterioara este din lemn stratificat, cea interioara este din lemn masiv, iar usa de la intrare este metalica.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Suprafata utila : 43 mp
  • Numar camere: 2
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare