Spatiu depozitare Tinca,Bihor - Bunuri executate

Spatiu depozitare Tinca,Bihor

Cod identificare : BC13382

Pret pornire: 340.951 RON
Tinca Bihor executare silita licitatie publica 06.06.2019 14:00
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este situata la intrarea in comuna Les - Tinca, cu acces direct din DJ792A, aflandu-se la numai 40 km de municipiul Oradea. Zona este rurala, avand in vecinatati terenuri agricole, proprietatea fiind situata in incinta fostului IAS Tinca. Proprietatea se compune din teren si trei corpuri de cladire, respectiv C1 si C2, cu regim de inaltime Parter, construite in perioada 1975-1978, acestea avand destinatie grajduri de vaci si laptarie. Construita in 1985, cladirea C3 are regim de inaltime Parter si este amenajata pentru birou / sediu de firma. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: electricitate, apa si canalizare.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Hale industriale
  • Suprafata teren: 35.572 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.