Apartament 50,69 mp Buzau - Bunuri executate

Apartament 50,69 mp Buzau

Cod identificare : BC13213

Pret pornire: 146.299 RON
Buzau Buzau executare silita licitatie publica In curs de actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print

Apartament situat in cartier Cring II, bloc 6C, parter, ap 3, Buzau, compus din sufragerie, dormitor, bucatarie, baie, doua holuri si balcon, in suprafata de 4.86 m.p., apartamentul avand suprafata utila de 50.69 m.p.,  (56.37 m.p., impreuna cu balconul), impreuna cu terenul indiviz aferent in suprafata de 14.15.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa / locatia bunului: Str.Cring
  • Suprafata utila : 50,69 mp
  • Numar camere: 3
  • Utilitati: toate
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare