Spatiu de depozitare 932 mp Galati - Bunuri executate

Spatiu de depozitare 932 mp Galati

Cod identificare : TK2739

Pret : 70.000 EURO
Galati Galati proprietatea vanzatorului licitatie plic inchis 21.03.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobil situat in zona industriala de Est a Municipiului Galati, la o distanta de aprox 3 km de centrul orasului. Foarte aproape se afla Santierul Damen precum si punctul de vama catre Republica Moldova, ceea ce ii confera un potential ridicat din punct de vedere al unei utilizari industriale/comerciale/logistice/de productie. Accesul se face din Str. Basarabiei pe stazile Lemnari, Vezuviului si apoi pe Caramidariei si pe Etna, cu deschidere directa la aceasta. Suprafata terenului este de 2.096 mp, avand o deschidere de 51,78 ml la strada Etna. Pe terenul descris anterior sunt amplasate 6 constructii fiind reprezentate de: constructii administrative si social culturale si constructii anexe avand in total o suprafata construita de aproximativ 932 mp. Regim de inaltime: P. Imobilul beneficiaza de toate utilitatile. 

Detalii aditionale

  • TVA: se adauga TVA
  • Tip bun: Hale industriale
  • Adresa: Str Etna, nr 46
  • Suprafata construita : 932 mp
  • Suprafata teren: 2.095 mp
  • Tip teren: intravilan
  • Observatii : Acest imobil nu se afla in executare silita si se vinde direct de proprietar prin licitatie cu oferte in plic inchis.
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile vandute de proprietar

Bunurile imobile vandute de proprietar NU se afla in executare silita sau lichidare patrimoniala si se vand prin procedura de licitatie cu oferta in plic inchis. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Caietele de sarcini aferente fiecarui imobil.  

Anunturi similare