Casa si teren Dej,Cluj - Bunuri executate

Casa si teren Dej,Cluj

Cod identificare : BC13350

Pret pornire: 368.330 RON
Dej Cluj executare silita licitatie publica In curs de actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print

Este o casa construita in jurul anului 1970 cu regimul de inaltime este S+P, modernizata si finisata in anii 90. Starea fizica generala este buna, instalatiile sunt in stare de functionare. Casa are fundatii beton, structura piatra, inchideri exteruiare din caramida, compartimentari interioare din caramida.Acoperis tip sarpanta lemn cu invelitoare tabla zincata. Finisajele sunt la nivelul anilor 90 si anume :pardoselile in spatiile umede acoperite cu gresie, peretii in baie si partial in bucatarie cu faianta, parchet natural in camere , tamplarie PVC cu geam termopan la exterior, tamplarie lemn la interior, zugraveli lavabile, lambriuri lemn.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa / locatia bunului: Str.Teilor
  • An constructie: 1970
  • Suprafata teren: 727 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare