Apartament 79,44 mp Piatra Neamt,Neamt - Bunuri executate

Apartament 79,44 mp Piatra Neamt,Neamt

Cod identificare : BC13344

Pret pornire: 102.335 RON
Piatra Neamt Neamt executare silita licitatie publica In curs de actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este amplasata in cartierul Dodeni. In apropiere se afla DN 15 Bacau-Piatra Neamt-Bicaz-Borsec-Targu Mures, DN 12C Bicaz-Lacu Rosu-Gheorgheni. Zona este preponderent rezidentiala, cu blocuri avand spatii comerciale la parter, unitati de invatamant, unitati medicale, institutii de cult si unitati bancare. Apartamentul este situat la parterul unui bloc avand regim de inaltime P+4. Peste terasa blocului este construita sarpanta din lemn cu invelitoare din placi ondulate de azbociment.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa / locatia bunului: Str.Barajului
  • Suprafata utila : 79,44 mp
  • Utilitati: toate
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare