Apartament 3 camere Vaslui - Bunuri executate

Apartament 3 camere Vaslui

Cod identificare : BC13343

Pret pornire: 184.040 RON
Vaslui Vaslui executare silita licitatie publica In curs de actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este situata intr-o zona semicentrala a municipiului Vaslui, in apropierea Liceului Mihail Kogalniceanu si a B-dului Traian, la 300 m de B-dul Stefan cel Mare. In zona se regaseste Carrefour Market, Inspectoratul Judetean de Politie, Piata Agroalimentara, Hotel Vasului. Zona este formata din blocuri, spatii comerciale si diferite institutii ale Municipiului Vaslui. Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un bloc avand regim de inaltime P+4. Dispune de 3 camere semidecomandate si este dotat cu centrala termica proprie. Tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan, iar usile interioare sunt din lemn. Balconul este inchis cu tamplarie PVC.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa / locatia bunului: Str.Nicolae Iorga
  • Suprafata utila : 56,92 mp
  • An constructie: 1981
  • Numar camere: 3
  • Utilitati: toate
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare