Centru turistic si sport - Bunuri executate

Centru turistic si sport

Cod identificare : TK4052

Pret : 2.700.000 EURO
Vata de Jos Hunedoara proprietatea vanzatorului licitatie cu plic inchis actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print

Centrul de Sanatate este localizat in Vata de Jos. Vata Bai este o situata in Nord Vestul judetului Hunedoara, in apropierea drumului european care face Legatura intre Oradea si Deva, E79. Statiunea balneo climaterica permanenta Vata Bai, se afla pe Valea Crisului Alb, intr-o zona pitoreasca, inconjurata de paduri. Atractia principala a zonei, o reprezinta apele termale, decorul feeric, bogatiile naturale si frumusetea meleagurilor. Apele termale sunt valorificate in cadrul Centrului de Sanatate, care se gaseste in interiorul complexului Vata Bai. Proprietarul detine cele 3 surse de izvoare termale. F1 – sursa aflata in exploatare, F2 – sursa de rezerva, F3 – sursa aflata in conservare. Apele termale pot trata urmatoarele afectiuni: reumatismale degenerative, reumatismale abarticulare, neurologice cronice periferice, sechele musculo – articulare posttraumatice si metabolice. Avand in vedere perioada lunga in care Complexul nu a fost folosit, pentru atingerea potentialului maxim de exploatare sunt necesare investitii.

HOTEL BLEUMARIN

P + 2 + M 20 duble 18 single TV / telefon Internet Mini Bar Piscina exterioara

HOTEL PONOR

P + 3 + M 39 camere TV / telefon Internet Mini Bar Parcare proprie

HOTEL PHEONIX

P + 2 + M 15 duble 20 apartamente 4 apartamente duble TV / telefon Internet Mini Bar Jacuzzi Aer conditionat

Centrul SPA are o capacitate de 100 de persoane si este echipat cu laboratoare medicale de fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie si EKG. Una din cele mai mari atractii ale Centrului SPA sunt izvoarele termale, care sunt foarte eficiente in tratarea reumatismului si paraliziei.

 

Detalii aditionale

  • TVA: se adauga TVA
  • Tip bun: Hoteluri/pensiuni
  • Adresa: Calea Crișului, nr. 17
  • Suprafata utila: 12.826 mp
  • Suprafata construita : 14.536 mp
  • Suprafata teren: 9.803 mp
  • Tip teren: intravilan
  • Observatii : Acest imobil nu se afla in executare silita si se vinde direct de proprietar prin licitatie cu oferte in plic inchis.
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

Bunuri imobile vandute de proprietar

Bunurile imobile vandute de proprietar NU se afla in executare silita sau lichidare patrimoniala si se vand prin procedura de licitatie cu oferta in plic inchis. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Caietele de sarcini aferente fiecarui imobil.