Apartament 3 camere Botosani, Botosani - Bunuri executate

Apartament 3 camere Botosani, Botosani

Cod identificare : BC8730

Pret pornire: 139.848 RON
Botosani Botosani executare silita licitatie publica In curs de actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print
Cea mai buna oferta: 140000 RON
25/11/2018 140000 RON

Apartamentul este situat in Botosani Aleea Nucului nr.14, este pozitionat la etajul 1. Dispune de 3 camere cu suprafata utila de 49,27 mp si balcon in suprafata de 2,65 mp.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa / locatia bunului: Aleea Nucului nr.14
  • Suprafata utila : 47,27 mp
  • Numar camere: 3
  • Utilitati: toate
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare