Casa Pianu de Jos, Alba - Bunuri executate

Casa Pianu de Jos, Alba

Cod identificare : BC8710

Pret pornire: 152.700 RON
Pianu de Jos Alba executare silita licitatie publica In curs de actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este amplasata in comuna Pianu de Jos la numai 15 km de orasul Sebes si 24 km de municipiul Alba Iulia, fiind compusa din casa in suprafata de 291 mp si gradina 504 mp.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Suprafata utila : 291 mp
  • Suprafata teren: 504 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare