Casa Iacobeni, Suceava - Bunuri executate

Casa Iacobeni, Suceava

Cod identificare : BC10099

Pret pornire: 226.011 RON
Iacobeni Suceava executare silita licitatie publica In curs de actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este situata in comuna Iacobeni judetul Suceava. Este constituita din teren curti constructii in suprafata de 500 mp si casa, precum si teren fanat in suprafata de 77 mp.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Suprafata construita: 107 mp
  • An constructie: 2007
  • Etaj: P+1
  • Suprafata teren: 393 mp
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare