Casa si teren Costinesti , Constanta - Bunuri executate

Casa si teren Costinesti , Constanta

Cod identificare : BC11716

Pret pornire: 242.891 RON
Costinesti Constanta executare silita licitatie publica In curs de actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print
Cea mai buna oferta: 242900 RON
02/01/2019 242900 RON

Proprietatea este amplasata in Costinesti , judetul Constanta ,fiind compusa din teren in suprafata de 525 mp si constructie cu destiantie de locuinta, avand regim de inaltime P+M si suprafata desfasurata de 120 mp.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa / locatia bunului: Str. Tineretului, Nr 114, Lot 5
  • Suprafata utila : 120 mp
  • Etaj: P+M
  • Suprafata teren: 525 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare