Casa si teren Marginea, Suceava - Bunuri executate

Casa si teren Marginea, Suceava

Cod identificare : BC13246

Pret pornire: 293.283,75 RON
Marginea Suceava executare silita licitatie publica In curs de actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este situata la aproximativ 45 km de municipiul Suceava si la numai 8 km de Radauti in localitatea Marginea, judetul Suceava, fiind compus din teren intravilan si casa cu anexe, in suprafata de 100 mp.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Suprafata utila : 100 mp
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare