Spatiu industrial si teren Craciunelu de Jos , Alba - Bunuri executate

Spatiu industrial si teren Craciunelu de Jos , Alba

Cod identificare : PB1386

Pret : 120.000 EURO
Craciunelu de Jos Alba proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print
Nici o oferta

Proprietatea este amplasata in partea de vest a localitatii Craciunelu de Jos , judetul Alba , formata din teren in suprafata de 3.705 mp, cu deschidere 23,5 m si  hala depozitare construita in 1989 , in suprafata de 2.114 mp, avand utilitati apa, electricitate.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Spatii de productie
  • Adresa: Str.Campului Nr.3
  • Suprafata utila: 1.042 mp
  • An constructie: 1989
  • Suprafata teren: 3.705 mp
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile mobile sau imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing.