Vila si teren 1.000 mp Bragadiru, Ilfov - Bunuri executate

Vila si teren 1.000 mp Bragadiru, Ilfov

Cod identificare : BC12655

Pret : 1.199.177 RON
Bragadiru Ilfov proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este alcatuita din vila cu 9 camere si teren. Vila avand regim de inaltime S+P+2 este construita din cadre de beton si zidarie din caramida, acoperis tip sarpanta, cu invelitoare tabla tip Lindab.

La parter se afla living, doua holuri, bucatarie, baie si doua camere.

Etajul 1 dispune de trei camere, baie, logie, doua balcoane, hol si terasa.

La etaj 2 – mansarda sunt doua camere, debara, baie si hol.

La subsol se afla o incapare tehnica.

Tamplaria exterioara si usa de la intrare sunt din PVC cu geam termopan. Incalzirea se face cu centrala termica proprie pe gaz.

Terenul are forma regulata, fara denivelari, cu o deschidere de 15,81 m si o lungime de 62,95 m. Este imprejmuit cu fundatie din beton si fier forjat.

Proprietatea beneficiaza de garaj si spatiu de depozitare, amenajate intr-o anexa separata. iar in gradina sunt amenajate un foisor si piscina. Imobilul dispune de utilitati precum curent electric, apa, canalizare si gaze.

Finisaje: Finisajele sunt de foarte buna calitate, cu accent pe detalii. La parter, living-ul are pardoseala din marmura, iar camerele au pardoseli acoperite cu lemn de bambus. La etajul 1 si 2 pardoseala este acoperita cu marmura pe hol si parchet in camere, iar peretii sunt acoperiti cu vopsea lavabila. Terasa este deschisa si placata cu gresie de exterior. Bucataria si baile beneficiaza de gresie si faianta. La subsol pardoseala este din gresie si marmura.

Proprietatea este amplasata in orasul Bragadiru zona Ghidiceni, foarte aproape de Prelungirea Ghencea si cartierul Drumul Taberei. In imediata vecinatate se afla Cartierul Latin. In zona predomina case/vile noi si loturi de teren liber. In apropiere se afla unitati de invatamant precum Scoala Primara si gimnaziala Pro Ingenio, gradinita GSP Micii Campioni, centre comerciale Lidl si Mega Image. Accesul se face din Soseaua Alexandria.

Detalii aditionale

 • TVA: se adauga TVA
 • Tip bun: Case/vile
 • Adresa: Str. Dantelei, Nr. 44
 • Suprafata construita : 153,03 mp
 • An constructie: 2004
 • Etaj: S+P+2E
 • Numar camere: 9
 • Utilitati: toate
 • Suprafata teren: 1.000 mp
 • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

 • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare