Cladire de birouri Sector 3, Bucuresti - Bunuri executate

Cladire de birouri Sector 3, Bucuresti

Cod identificare : BC13054

Pret : 2.995.200 EURO
Sector 3 Bucuresti
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul este format din patru corpuri de cladire, dupa cum urmeaza:

- Corpul A este o cladire cu un regim de inaltime S+P+1+M, cu o suprafata utila masurata de 1.260,63 mp. Subsolul cladirii este utilizat ca spatiu pentru depozitare si zona tehnica. Parterul si etajele superioare sunt utilzate pentru desfasurarea activitatii bancare. Finisajele sunt medii si constau in: pardoseli acoperite cu mocheta la etajele superioare (mocheta prezinta uzura accentuata), pardoseli partial acoperite cu mocheta si partial placate cu granit in zona de vanzare de la parter. La subsol pardoselile sunt placate cu gresie. Peretii sunt zugraviti cu vopsele lavabile, exceptie fac peretii din bai si peretii din holul intrarii care sunt placati cu faianta. Tamplaria exterioara este realizata din lemn stratificat si geamuri termopan. Mansarda este prevazuta cu geamuri tip Velux. Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile de la municipalitate. Incalzirea se face cu calorifere de aluminiu ce se conecteaza la centrala termica proprie pe gaz. In acest corp de cladire, o suprafata de apox. 256 mp, dispusa la parter, urmeaza a fi inchiriata de actualul proprietar ulterior vanzarii.

- Corpul B este o cladire cu regim de inaltime S+P, cu o suprafata utila masurata de 516,36 mp. Subsolul nu este utilizat iar parterul este utilizat ca spatiu pentru depozitare. Accesul in cladirea se face din curtea interioara.

- Corpul C este o cladire cu un regim de inaltime S+P+2, cu o suprafata utila masurata de 1.549,67 mp. 

- Corpul D este o cladire cu un regim de inaltime P, cu o suprafata utila masurata de 276,89 mp si o suprafata construita la sol de 315,71 mp. Finisajele interioare constau in pardoseli acoperite cu parchet si mocheta, pereti zugraviti in vopsele lavabile. Accesul se face din curtea interioara.

- Teren in cota indiviza: 2.196,97 mp.

Amplasament: Imobilul se afla situata pe strada Doamnei, in zona ultracentrala a municipiului Bucuresti, in apropiere de sediul BNR, Teatrul National Bucuresti si Piata Unirii. Zona este este formata din cladiri cu o vechime mai mare de 70 ani cu o arhitectura specifica vremii. O parte dintre fatadele cladirilor din zona au fost reconditionate in ultimii ani. In general parterul cladirilor a fost amenajat pentru desfasurarea de activitati comerciale. Strada Doamnei este o strada asfaltata, cu trafic auto intens, cu sens unic si o singura banda de circulatie. Traficul prietonal in zona este mediu. Strazile adiacente sunt asfaltate si beneficiaza de iluminat stradal. Locurile de parcare in zona sunt limitate. Proprietatea are acces la caile de transport in comun – linii de autobuz, statia de metrou Universitate,in imediata vecinatate.

Detalii aditionale

 • TVA: se adauga TVA
 • Tip bun: Birouri
 • Adresa: Str. Doamnei, nr. 14-16
 • Suprafata utila: 3.603,55 mp
 • Suprafata construita : 4.871,95 mp
 • An constructie: 1930 (monument istoric)
 • Etaj: S+P+2; S+P; S+P+2; P
 • Utilitati: toate
 • Suprafata teren: 2.196,97 mp (cota indiviza)
 • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

 • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare