Spatiu industrial si teren 3.239 mp Ulmi, Giurgiu - Bunuri executate

Spatiu industrial si teren 3.239 mp Ulmi, Giurgiu

Cod identificare : PB1278

Pret : 262.000 EURO
Ulmi Giurgiu proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea consta in:

 

1. Constructii industriale:

 

- C1 - Zona de productie, hala cu suprafata utila de 455 mp si suprafata construita de 500 mp;

 

- C2 - Zona de productie, hala cu suprafata utila de 304 mp si suprafata construita de 376 mp.

 

C1 si C2: Structura: fundatii din beton, in care sunt incastrati stalpi metalici. Structura de rezistenta este formata din cadre metalice, avand montate transversal profile metalice tip panouri sandwich, acoperis metalic.

Finisaje interioare: pardoseli de gresie in grupul sanitar, tamplarie interioara din usi celulare, tamplarie exterioara din profile de aluminiu cu geam termoizolant. Incalzirea se realizeaza cu radiatoare conectate la centrala termica.

 

- C3 – Cladire cu destinatia birouri, regim de inaltime P+1E. An PIF: 2005. Suprafata construita 512 mp si suptafata utila: 465 mp.

 

2. Teren intravilan in suprafata de 2.620 mp, cu o deschidere de 26 m si este imprejmuit cu gard cu soclu de beton, cu popi metalici, gard si porti din tabla.

 

Zona de amplasare: sat Mosteni, acces la DJ601E, foarte aproape de Autostrada A1.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Hale industriale
  • Suprafata utila: 1.388 mp
  • An constructie: 2005
  • Suprafata teren: 2.620 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile mobile sau imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare