Apartament 4 camere Popesti Leordeni, Ilfov - Bunuri executate

Apartament 4 camere Popesti Leordeni, Ilfov

Cod identificare : BC12801

Pret : 358.326 RON
Popesti Leordeni Ilfov proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print
Cea mai buna oferta: 230000 RON
07/11/2018 230000 RON

Apartamentul de tip decomandat este compus din bucatarie, hol, living, 3 dormitoare, 2 bai si spatiu de depozitare. Tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan, iar cea interioara din lemn. Imobilul beneficiaza de usa metalica la intrare si centrala termica proprie.

Finisaje: Finisajele interioare consta in pardoseli din gresie in baie si bucatarie, iar camerele dispun de parchet laminat. Peretii din bai sunt placati total cu faianta, cei din bucatarie partial, iar peretii din camere au zugraveli lavabile.

Amplasament: Imobilul este situat in orasul Popesti Leordeni, in zona de sud a Municipiului Bucuresti. Proprietatea este reprezentata de un apartament de 4 camere aflat la parterul blocului 10 al ansamblului rezidential Confort City. Cartierul rezidential dispune de locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare pentru inchiriere si acces cu paza. In cadrul ansamblului este situata gradinita Happy Kids, sala de fitness si 3 magazine comerciale. 

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa: Str. Splaiul Unirii, nr.9, bl.10, sc.B, et.P, ap.71
  • Suprafata utila: 109 mp
  • An constructie: 2008
  • Etaj: P
  • Compartimentare: decomandat
  • Numar camere: 4
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare