Birouri 504 mp Sector 2, Bucuresti - Bunuri executate

Birouri 504 mp Sector 2, Bucuresti

Cod identificare : BC12573

Pret : 525.000 EURO
Sector 2 Bucuresti proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print
Cea mai buna oferta: 525000 EUR
23/09/2018 525000 EUR

Proprietatea este compusa din vila cu 14 camere, avand regim de inaltime S+P+1+M si teren (curte) in suprafata de 269 mp. Accesul la proprietate se face din strada Armoniei, o strada ingusta, cu o banda pe sens. Imobilul a fost construit in anul 1933, dar a fost renovat si consolidat in anul 2003. Dispune de structura din beton armat, cu inchideri din caramida, acoperis tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan.

Imobilul este situat in centrul capitalei, pe Bdul Dacia la intersectie cu str. Toamnei, in zona Piata Gemeni. Vis a vis se afla Hotelul DAN. Zona este preponderent rezidentiala, cu locuinte individuale de tip case-vile, constructii reprezentative ale diverselor stiluri arhitecturale. In vecinatate se afla unitati de invatamant (Colegiul National Cantemir Voda, Scoala Gimnaziala Sfantul Silvestru) sedii de ambasade, spatii de birouri si administrative. In imediata apropiere se afla Piata Gemeni.

Accesul la mijloacele de transport in comun este facil, in zona circula autobuzele 133, 135, troleibuzele 79, 86, precum si liniile de tramvai 5 si 16.

Amplasamentul vilei in zona centrala a Bucurestiului, vizibilitatea comerciala, precum si stilul arhitectural clasic recomanda aceasta vila atat pentru utilizare rezidentiala cat si pentru cea de birouri.

La subsol, vila dispune de 3 camere, hol in forma de ‘V’ si un grup sanitar, o camera de depozitare si una pentru centrala termica.

Parterul dispune de 4 camere, vestibul, hol in forma de ‘V’, un grup sanitar si oficiu. Parterul este utilizat ca spatiu comercial.

La etajul 1 se afla 4 camere, vestibul, hol, baie, bucatarie, debara.

Mansarda dispune de 3 camere (dintre care doua duble), un grup sanitar si o baie, un hol in forma de ‘V’, o camera de depozitare si una pentru centrala termica.

Terenul (curtea) in suprafata de 269 mp are o forma regulata si este imprejmuit cu gard de metal. Trei sferturi din curte este pavata cu dale.

Cladirea este racordata la utilitati (gaze, curent, apa si canalizare) si dispune de cate o centrala termica proprie montata pe fiecare etaj.

Detalii aditionale

  • TVA: se adauga TVA
  • Tip bun: Birouri
  • Adresa: Str. Armoniei nr. 30
  • Suprafata construita : 140 mp
  • An constructie: 1933 renovata si consolidata in 2002
  • Etaj: S+P+1+M
  • Numar camere: 14
  • Utilitati: toate
  • Suprafata teren: 269 mp
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare