Casa si teren 1.131 mp, Campulung Moldovenesc, Suceava - Bunuri executate

Casa si teren 1.131 mp, Campulung Moldovenesc, Suceava

Cod identificare : BC12707

Pret pornire: 836.652 RON
Campulung Moldovenesc Suceava executare silita licitatie publica 13.08.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este amplasata in municipiul Campulung Moldovenesc pe str. Calea Transilvaniei, intr-o zona rezidentiala de case. Imobilul este format din teren in suprafata de 1.131 mp pe care este amplasata o cladire cu destinatie de locuinta, cu regim S+P+E+M, o magazie si un garaj. Accesul se face direct din strada asfaltata, terenul are forma plana, dreptunghiulara. Suprafata construita si cea desfasurata pentru S+P+E este de 261.50 mp respectiv 600,30 mp. Utilitati: electricitate, apa - la reteaua localitatii si canal cu fosa septica proprie.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa / locatia bunului: Str. Calea Transilvaniei
  • Suprafata construita: 261,50 mp
  • Etaj: S+P+E+M
  • Suprafata teren: 1.131 mp
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare