Casa si teren 600 mp, Urisor, Cluj - Bunuri executate

Casa si teren 600 mp, Urisor, Cluj

Cod identificare : BC11737

Pret pornire: 317.667 RON
Urisor Cluj executare silita licitatie publica 18.04.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este formata din teren in suprafata totala de 600 mp si o casa tip S+P+1+M, construita din beton si caramida, sarpanta lemn, invelitoare ondulin, fundatie din beton, structura de rezistenta din beton armat, cu subsol, parter, etaj si mansarda, compusa din: subsol - 1 boxa beci, la parter - 3 camere, bucatarie, camara, baie, hol si casa scarii, la etaj - 3 camere, bucatarie, baie, hol, casa scarii si balcon, la mansarda - 5 dormitoare, hol, casa scarii si 2 balcoane, garaj dublu in curte si fosa septica

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa / locatia bunului: Cenad
  • Etaj: S+P+1+M
  • Numar camere: 11
  • Suprafata teren: 600 mp
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare