Casa si teren 431,67 mp, Bragadiru, Ilfov - Bunuri executate

Casa si teren 431,67 mp, Bragadiru, Ilfov

Cod identificare : BC8473

Pret pornire: 173.000 EURO
Bragadiru Ilfov executare silita licitatie publica 19.06.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul este situat in localitatea Bragadiru din judetul Ilfov. Imobilul se afla intr-o zona linistita, de case. Drumurile de acces sunt asfaltate. Proprietatea este compusa din teren, cu suprafata de 431,67 mp si constructia edificata pe acesta, in regim de inaltime de tipul parter cu o suprafata de 149,76 mp si un etaj cu suprafata totala de 115,59 mp.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa / locatia bunului: Strada Primaverii, nr 13A
  • Suprafata utila : 265 mp
  • Suprafata construita: 167 mp
  • An constructie: 2006
  • Etaj: P+1
  • Suprafata teren: 432 mp
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare