Casa (2 apartamente) si teren 487,08 mp, Braila, Braila - Bunuri executate

Casa (2 apartamente) si teren 487,08 mp, Braila, Braila

Cod identificare : BC10688

Pret pornire: 158.545 RON
Braila Braila executare silita licitatie publica 24.09.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul este compus din teren in suprafata de 209 mp din totalul suprafetei real masurate de 487,08 mp (in acte fiind trecuti 356 mp) si constructiile aferente, C1 si C2. Cladirea C1 cuprinde 2 apartamente. - Apartamentul nr. 1, situat la parter,are 3 camere, antreu, hol, bucatarie, baie si magazie, avand o suprafata utila de 65,38 mp. - Apartamentul nr. 2 are o suprafata utila de 11,72 mp, fiind situat tot la parterul constructiei C1. Constructia C2, cu o suprafata construita de 58,21 mp, este compusa din 3 camere, 3 holuri si o terasa. Apartamentul 2, lot1, cu o suprafata utila de 11,72 mp, situat la parterul constructiei c1

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa / locatia bunului: Strada Mihai Eminescu
  • Suprafata teren: 487,08 mp
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare