Apartament 4 camere, 43.96 mp, Botosani, Botosani - Bunuri executate

Apartament 4 camere, 43.96 mp, Botosani, Botosani

Cod identificare : BC9939

Pret pornire: 68.610 RON
Botosani Botosani executare silita licitatie publica In curs de actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul este situat in zona centrala a localitatii Botosani din judetul Botosani. Imobilul este situat aproape de Parcul Tineretului. In imprejurimi se gaseste Scoala nr.8, si centre comerciale. Apartamentul este compus din patru camere si dependinte. Dispune de o suprafata utila de 43,96 mp, precum si de cota parte din partile comune indivize si de terenul aferent.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa / locatia bunului: Str Parcul Tineretului
  • Suprafata utila : 43,96 mp
  • An constructie: 1976
  • Etaj: P / 4
  • Numar camere: 4
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare