Apartament 3 camere, 59.32 mp, Zarnesti, Neamt - Bunuri executate

Apartament 3 camere, 59.32 mp, Zarnesti, Neamt

Cod identificare : BC10604

Pret pornire: 64.320,75 RON
Zanesti Neamt executare silita licitatie publica In curs de actualizare
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul este situat in localitatea Zanesti din judetul Neamt. Accesul in bloc se face printr-o strada pietruita, la aproximativ 50 m de DN15 (Piatra Neamt-Bacau). In vecinatate sunt dezvoltate constructii de case. Cladirea este izolata de celelalte constructii printr-o curte interioara imprejmuita. Imobilul este situat la etajul etajul 1 intr-un bloc avand regim de inaltime P+1E (""Blocul specialistului""). Apartamentul dispune de 3 camere, dependinte si balcon. Suprafata utila este de 59,32 mp, iar cea balconului a este de 4,77 mp. Este conectat la sistemul public de utilitati, iar incalzirea se face cu centrala termica proprie.Tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan. In bai pardoselile sunt din gresie, iar in camere este parchet laminat. Acoperisul este din tigla.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa / locatia bunului: Str Primariei FN
  • Suprafata utila : 59,32 mp
  • Etaj: 1 / P+1E
  • Numar camere: 3
  • Utilitati: da
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare