Apartament 2 camere, 53 mp, Hunedoara, Hunedoara - Bunuri executate

Apartament 2 camere, 53 mp, Hunedoara, Hunedoara

Cod identificare : BC10079

Pret pornire: 105.200 RON
Hunedoara Hunedoara executare silita licitatie publica 06.06.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul este situat in localitatea Hunedoara din judetul Hunedoara. Imobilul este situat intr-o zona linistita cu drumuri de acces asfaltate, iar in apropiere exista mai multe magazine. Imobilul este reprezentat de un apartament cu 2 camere, baie, hol, camara, bucatarie, avand o suprafata de 53 mp.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa / locatia bunului: Aleea Topitorului
  • Suprafata utila : 53 mp
  • Numar camere: 2
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare